Tapk MIESTE.lt fanu Facebook'e

×
2017-06-21 10:00 Restorano archyvo nuotr.

Ypatinga vieta Vilniaus širdyje: čia kiekvienas klientas tampa didelės šeimos dalimi

Mėgstantys pasivaikščioti sostinės senamiesčiu turėjo atkreipti dėmesį į Užupyje, prie pat Angelo skulptūros, esančią restorano iškabą „One for All“. Legendinis keturių muškietininkų šūkis Vilniuje įgavo kiek kitokį, net išdrįskime išsireikšti itin gurmanišką atspalvį.

Šiame restorane muškietininkų špagas keičia stalo įrankiai, o klientams suteikiama galimybė pasinerti į pačių įvairiausių pasaulio virtuvių kulinarinę kelionę. Su kiekvienu kąsniu restorane „One for All“ galite atsidurti Ispanijoje, Tailande, Kuboje ar kokioje nors kitoje pasaulio valstybėje.

Viena didelė šeima

Išskirtinio restorano idėją įgyvendinusio 32-jų Tomo Prieskienio teigimu – per beveik dvejus metus būta tiek iššūkių, kad kartais, regis, net pritrūkdavo jėgų. Bet, anot restorano šeimininko, šeimos palaikymas visada padėdavo atrasti papildomų jėgų ir tęsti pradėtus darbus.

„Visada stengiamės akcentuoti restorano „One for All“ išskirtinumą, pabrėždami skirtingų pasaulio virtuvių patiekalus. Bet yra viena nematoma pusė, kuri šią vietą paverčia iš tiesų ypatinga. Esame tikrų tikriausias šeimos restoranas – čia dirba mano žmona Indrė, verslo partneriu tapęs pusbrolis Edgaras su žmona ir mano pusseserė.

Greičiausia todėl pas mus užsukantys svečiai pasijaučia vienos didelės šeimos nariais. Stengiamės visada patys aptarnauti klientus, išklausome jų nuomonės ir atsižvelgiame į pastabas. Yra pasitaikę atvejų, kai mūsų svečių pasiūlymai papildė valgiaraštį. Esame atviri žmonėms ir jaučiame, kad jie tai vertina. Tad lieka tik pasirūpinti, kad kiekvienas svečias iš restorano išeitų laimingas ir sotus“, - pasakojo T. Prieskienis.

Vertina lietuvišką virtuvę

Nors tik atidarius restoraną „One for All“, valgiaraštyje nebuvo galima rasti lietuviškų patiekalų, situacija vos po kelių mėnesių pasikeitė.

„Taip, lietuviški patiekalai atsirado ne iš karto. Iš pradžių mūsų valgiaraštyje buvo tik užsienio šalių virtuvių tradiciniai patiekalai. Sunku dabar pasakyti, kodėl iš pradžių atsisakėme minties įtraukti lietuviškus patiekalus, gal tiesiog buvo baimė prarasti restorano išskirtinumą. Bet pirmaisiais mėnesiais situacija apsivertė aukštyn kojomis.

Tiek lietuviai, tiek svečiai iš užsienio pasigedo lietuviškų patiekalų ir pradėjo klausinėti, kur gi mūsų šalies tradiciniai patiekalai. Taip po kažkur keturių mėnesių valgiaraštyje atsirado cepelinai, bulviniai blynai. Realus poreikis išsklaidė bet kokias abejones ir šiandien galime pasidžiaugti, kad žmonės kartais užsuka į mūsų restoraną vien norėdami paskanauti mūsų cepelinų“, - džiaugėsi restorano šeimininkas.

Tomas pridūrė, kad kuriant restorano valgiaraštį jam nekilo nė menkiausios abejonės į jį įtraukti Lietuvoje taip pamėgtą Kijevo kotletą: „Šis sprendimas pasiteisino iškart. Stengiamės išlikti dinamiški, todėl valgiaraštį visada deriname pagal metų laiką. Vienus patiekalus išimame iš valgiaraščio, kitus įdedame, tad restorano svečiai lieka maloniai nustebinti, jog kaskart gali išbandyti kažką naujo. Valgiaraštį keičiame ir todėl, kad aprėptume kuo daugiau pasaulio šalių virtuvių. Juk visų valstybių patiekalų į vieną restoraną sutalpinti praktiškai neįmanoma, tad bandome būti lankstūs ir kūrybingi.

Itin džiugu, kad užsieniečiai noriai išbando ne tik savo ar sau artimų šalių patiekalus, bet ir nuolat prašo kažko lietuviško. Galiu drąsiai teigti, kad kiekvienas užsieniečių staliukas paragauja bent vieną lietuvišką patiekalą“

Išskirtiniai švenčių akcentai

Ne tik įvairių pasaulio virtuvių patiekalai, bet ir išskirtinė vieta Vilniaus širdyje subūrė lojalių klientų ratą. Todėl nieko keisto, kad restorano šeimininkas sulaukia skambučių su prašymu rezervuoti vietą krikštynoms, vestuvėms, gimtadieniams ar kitoms ypatingoms šventėms.

„Prireikė laiko, kad „One for All“ vardas taptų žinomas sostinės gyventojams ir miesto svečiams. Dabar galime pasidžiaugti, kad pas mus labai dažnai švenčiamos krikštynos, gimtadieniai, o visiškai neseniai turėjome ir keletą vestuvių.

Žmonės pradeda pasitikėti „One for All“, o už tai stengiamės atsilyginti suteikdami kokybiškas paslaugas. Sutikite, vestuvės yra labai atsakinga šventė, tad buvome labai maloniai nustebinti žmonių mums parodytu pasitikėjimu. Įgavome tikrai daug patirties ir nebijome ateityje mūsų laukiančių iššūkių“, - pabrėžė T. Prieskienis.

Būtent klientų lojalumas per gana trumpą laiką, anot Tomo, rodo, kad restoranas „One for All“ eina teisinga linkme.

„Klientai labiausiai akcentuoja gerą kainos ir kokybės santykį. Maža to, kiekvienas čia ras ką pavalgyti. Turime pasiūlymų ir vegetarams. Žmonės turi išlavintą skonį, todėl išgirdę jų pageidavimus, pagal virtuvės galimybes, stengiamės pagaminti tik konkrečiam žmogui skirtą patiekalą. Kartais pavyksta įtikti net ir įnoringiausiam skoniui“, - pasakojo restorano šeimininkas.

10% nuolaida sąskaitai. Nuolaida negalioja dienos pietums, banketams, furšetams ir alkoholiniams gėrimams. Nuolaidos nesumuojamos.

Dar neturi daugiausia nuolaidų Lietuvoje turinčios kortelės DAILY CARD? Įsigyk jau dabar!